Zanesljivo se izogni zanositvi brez hormonske kontracepcije!

Škodljivost hormonske kontracepcije je postala splošno znana, pa vendar - ali obstaja zanesljiva alternativa? Ja, naravna spolnost je mogoča, tudi če se želimo zanesljivo izogniti zanositvi!

Pomoč pri težavah s plodnostjo

Pri mojem delu ti pomagam prepoznati neoptimalna področja tvojega cikla in nudim podporo pri izboljšanju zdravja in življenjskega stila.

Poznavanje svojega cikla

NeoFertility ne potrebuješ uporabljati za izogibanje zanositvi ali zgolj, če imaš težave na področju plodnosti - pomaga ti stopiti v stik s tvojim ciklom.

Pridobiš samozavest

Maja

Če je tvoje poznavanje ženskega cikla omejeno na to, da gre samo za krvavitev enkrat na mesec z več ali manj bolečine, potem od izobraževanja pričakuješ kakšen podatek o hormonih in kakšen "trik" za ublažitev bolečine. No, če spremljaš Agato potem pričakuješ več kot to -dobiš razumljivo razlago, kaj to cikel sploh je, podrobno o vseh hormonih, kaj vse vpliva na cikel, kako sploh spremljati cikel, da veš v katerem delu si in vse ostale "tehnične" stvari. Ampak kaj je tista dodana vrednost, tisti kamenček, tisto nekaj zaradi česar si neskončno hvaležna, da si spoznala Agato? Samozavest. Pridobiš samozavest. Ker poznaš delovanje svojega telesa, ker veš kaj in zakaj se dogaja, ker si znaš zaradi tega pomagati, ker imaš čudovito zbirko podatkov o svojem ciklu in vidiš vzorce po katerih deluje tvoje telo. In se zaradi vsega znanja pogumno in samozavestno odpraviš h ginekologu, ker veš kaj vse je zadaj in se ne pustiš kar odpraviti z "jaz sem zdravnik in vem". In samozavestno postavljaš vprašanja, ker veš, da niso "neumna". Ja, samozavest je tista največja dodana vrednost, ki mi jo je dala Agata. Bi izpostavila samo še njen način dela oz. podajanja informacij: tako srčno, tako lahkotno, tako strastno in tako izčrpno, da takoj veš, da je zadaj ure in ure dela, učenja in raziskovanja in res ve o čem govori. Pa tako sproščeno, da ti ni nič nerodno, kljub temu da se nisi navajena pogovarjati o teh stvareh s komerkoli. In vsa njena predavanja oz. srečanja so super iztočnica za pogovor s tvojim partnerjem, da gradita odnos še na enem čisto drugem nivoju. Bi še lahko pisala ampak glavni poudarek je napisan: samozavest, mirnost in zaupanje v svoje telo, da zmore in zna :)

Kot zakonca sva se bolj zbližala

Lucija

Kot zakonca sva se bolj zbližala in se veliko več pogovarjava o fazah ženskega cikla. Drug drugega spodbujava in kot ženi mi je osvobajajoče, da je z menoj in ob meni mož, da sva oba aktivno vpletena v naravno načrtovanje družine. Agata je prijetna sogovornica, zaupnica in pomirjajoča svetovalka. Metodo predstavi strokovno, hkrati pa je ves čas usmerjena k najinemu sprotnemu razumevanju, beleženju cikla in vseh najmanjših odstopanj. Čudovit je občutek, da je kot svetovalka vse skozi aktivno vključena v to intimno sfero najinega odnosa in da sva ji resnično pomembna. Čutiva jo kot iskreno osebo, ki si neprestano prizadeva, da metodo v polnosti osvojiva.

Te NeoFertility zanima?

Oddaj informativno prijavo in stopi z mano v kontakt. Z veseljem odgovorim na vsa tvoja vprašanja.