Pot do osrečujoče spolnosti ni v izpiljeni tehniki ali konstantnem zasledovanju užitka. Je v ustvarjanju pogojev, ki omogočijo spolni želji, da se izrazi v polnosti in zmore voditi h kvalitetnejšemu partnerskemu odnosu.

Spoznaj sebe in svojo spolno željo, da boš skupaj s partnerjem zmogla oblikovati pravi kontekst za spolnost.

Kaj prejmeš?

  1. Uvod

   BREZPLAČNI PREDOGLED
  2. Poudarek iz "tehnike" na kontekst

  3. Kaj je narobe z mano?

  4. Stres

  5. Kako poteka stresni odziv

  6. Kako dokončati stresni odziv

  7. Ni vse zlato, kar se sveti

  8. Razumevanje spolne želje

  9. Sedaj pa konkretno

  10. Na kratko o orgazmu

  11. Družbeni pogled na spolnost

O programu

 • €29,30
 • 11 lekcije
 • 1 ura video vsebin
 • Razumevanje

  Predavanje Postavi spolnost v pravi kontekst vas popelje na pot spoznavanja, kako deluje vaša spolna želja in kako jo negovati. V pomoč vam bo pri prepoznavanju, kaj spolno željo spodbuja k izrazu in kaj jo zatre.

 • Namigi

  Prejmete nasvete, kako v ljubečem razmerju ustvariti pogoje, ki bodo omogočili, da se spolna želja razcveti, da bosta skupaj stopila na pot osrečujoče spolnosti.

 • Vrednost tudi za moške

  Predavanje je predstavljeno v obliki, ki nagovarja ženske. Ravno zaradi tega, ker se usmeri v predstavitev ženskega doživljanja spolnosti, pa nosi veliko informativno vrednost tudi za moške.

Prijavi se na predavanje in stopi na pot osrečujoče spolnosti!

Predavanje je dostopno 30 dni od dneva nakupa.

Predavanje mi je pomagalo odgovoriti na tista vprašanja, ki si jih na glas sploh ne bi upala postaviti

Mica

Predavanje Postavi spolnost v pravi kontekst mi je pomagalo izbrskati in odgovoriti na tista vprašanja, ki si jih na glas sploh ne bi upala postaviti, a sem hkrati vedela, da bi mi odgovori na njih lahko pomagali. Agata se na zelo zanimiv način loti že večkrat obdelane teme spolnosti, hkrati pa odpira pogled, kako spolnost le ni samo to, kar smo povečini naučene in si obenem mislimo, da je. V predavanju obdela tematiko iz druge, neobičajne perspektive, zato poslušanje res priporočam vsaki, ki čuti ali vsaj sluti, da na tem področju ni povsem izpopolnjena.

Toliko materiala za delo na sebi

Anonimno

Sem te poslušala 3x, ampak te je res lepo poslušat. Tak sem vesela, da sem se odločla za to predavanje, ker je res takšna tema, o kateri čist premalo govorimo. In ti res odpre oči. Po porodu se že nekaj časa ne najdem točno in to predavanje mi je dalo vedeti, da nisem nič čudna, sploh pa ne edina. Tolk enga materiala za delat na sebi. Res super. In res lepo povedano, s tako nežnostjo, da te kar poboža.

Ubesedila si stvari, ki sem jih že prej čutila

Anonimno

Neskončno sem ti hvaležna za predavanje, ker se me je toliko stvari v njem dotaknilo, da sem pol časa med poslušanjem še jokala. Tudi še potem, ko sem se s fantom (zaročencem) pogovarjala o tem. Res si lepo ubesedila stvari, ki sem jih že prej nekako čutila, a nisem znala izraziti. Tako da - hvala, hvala!